Onze keuken
Hieronder staan de ervaringen van diverse ondernemers
Klik op de onderneming om meer te lezen
Eet en Speelplezier de Toekomst
“Bureau Horeca bespreekt met ons maandelijks de cijfers en laat zien wat die betekenen voor onze onderneming. Daarmee houden we grip op de begroting. Daarnaast bespreken wij ook strategische zaken met Jan en Roel. Hoe we die het beste kunnen aanpakken en uitvoeren. Het is fijn om zo’n sparringpartner als Bureau Horeca aan je zijde te hebben.”
Brasserie de Manor
“Eind 2011 wilden wij graag de brasserie overnemen, maar op dat moment hadden we een beperkt eigen vermogen. Met behulp van de prognose en de begeleiding van Bureau Horeca is toen een samenwerking tot stand gekomen. Daarbij hebben verschillende partijen ons geholpen om onze droom waar te maken. Zoals Grolsch, Pierre de Jong, gemeente Tilburg, gemeente Oisterwijk en Willy Robben. Nu worden we ontlast met de administratie en bespreken we elk kwartaal de cijfers. Dat bevalt ons prima”
Café het Luchtschip
“Wij zitten al 7 jaar in het café en er is een periode geweest dat het niet altijd even makkelijk was. Dankzij de begeleiding van Bureau Horeca gaat het nu weer goed. We worden geholpen met de boekhouding, Jan en Roel onderhouden de contacten met leveranciers en regelen het financieel management van onze onderneming. We kunnen ook altijd terecht voor algemeen horeca-advies. Bureau Horeca weet hoe het werkt in de praktijk!”
Cafetaria en Broodjeszaak de Barrier
“Al zolang ik in het vak zit, word ik begeleid door Jan Timmermans en nu dus door Bureau Horeca. Elke week bespreken we de gang van zaken, het personeelsbeleid en nemen we de administratie door. Ook verzorgt Bureau Horeca de boekhouding voor onze onderneming en bespreken we maandelijks de cijfers. Het is prettig om iemand achter je te hebben staan die weet waar hij over praat. We hebben dan ook het volste vertrouwen in het advies en de begeleiding van Jan en Roel!”
Grandcafé de Zwaan
“Dankzij de begeleiding van Bureau Horeca krijg ik inzicht in de – financiële – situatie van mijn onderneming. We hebben wekelijks contact over de huidige stand van zaken en een keer per maand nemen we alle cijfers door. Dat creëert voor mij rust en overzicht. Op deze manier is onze samenwerking niet alleen prettig voor mij, maar ook een meerwaarde richting de accountant. Ik kan mijzelf daardoor volledig focussen op wat ik het liefst doe: ondernemen!”
Koffie- en Broodjes Iris
“Bureau Horeca begeleidt mij sinds de start van mijn onderneming. Ik ben onder andere geholpen met het zoeken naar een geschikte locatie, bij het opzetten van mijn administratie en het contact leggen met de juiste leveranciers. Ook hebben we gezamenlijk een meerjarige prognose opgesteld. In samenwerking met de accountant worden de cijfers maandelijks verwerkt. Per kwartaal bespreken we die en sturen we bij wanneer nodig. Voor mij is deze samenwerking heel prettig. Zo weet ik namelijk precies of ik in lijn ben met de prognose!”
Restaurant de Voorkamer
“Jan en Roel hebben al voor de start van ons restaurant geholpen met allerlei zaken. De onderhandelingen met de verkopende partij, vergunningsaanvragen bij de gemeente en de afspraken met leveranciers hebben zij onder andere voor ons gedaan. Daarnaast hebben we gezamenlijk een prognose opgesteld, deze bespreken we elke maand. Ook begeleiden ze ons met de administratie en de boekhouding en zijn ze onze sparringpartner en geven advies wanneer dat nodig is!”
Vrijthof 16 | Koffie & Broodjes
Eigenaar Geert van den Ackerveken:
“Ik werk al lang samen met Bureau Horeca. Jan is mijn vaste sparringpartner. We spreken regelmatig af om allerlei ideeën en concepten door te nemen. Een soort van constructieve brainstormsessie. Bureau Horeca heeft een brede kennis van zaken, daardoor worden alle aspecten meegenomen, dat spreekt mij erg aan. Ze zijn ook niet bang om kritisch te zijn. Het is zeer prettig om zo’n strategische sparringpartner aan je zijde te hebben!”
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan direct contact op of neem een kijk wat er bij ons op de menukaart staat.