Menukaart

Welke mogelijkheden kunnen wij u bieden?

Onze menukaart kent een breed aanbod aan diensten. Daarom bieden we die aan in de vorm van een pakket. Aan de hand van uw wensen en behoeftes stellen we het gewenste pakket samen.

 

Belangrijk voor een goede horecabegeleiding is het juiste financieel management. Met die term bedoelen wij: de verwerking van alle financiële gegevens over uw onderneming. Het verwerken van cijfers is geen doel op zich, het doel is verkrijgen van inzicht. Een correcte administratie is van groot belang voor een goede bedrijfsvoering. Dan weten we waar de succesfactoren liggen en wat we vooral wel of juist niet moeten doen.

Bij Bureau Horeca kunt u ook terecht voor:

  • bemiddeling aan- en verkoop onroerend goed, inclusief waardebepaling
  • ontwikkelen en opstellen hygiënecode
  • opzetten bedrijfsnoodplan volgens NIBHV (voorheen calamiteitenplan)
  • opstellen risico-inventarisatie en evaluatie (de RI&E)
  • opstellen horecaondernemingsplan
  • opstellen financieringsaanvraag
  • begeleiding bij vergunningen, diploma’s, voorschriften, registraties en verzekeringen
  • conceptontwikkeling
  • begeleiding bij personeelszaken: opstellen contracten, begeleiding werkoverleg, functionerings- en beoordelingsgesprekken

Op uw verzoek voeren wij deze werkzaamheden ook op eenmalige basis uit.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact op of neem een kijk wat er bij ons op de menukaart staat.

Neem contact op!